December

Lilltjejen påminde mig att det var dag att testa första tesorten i kalendern efter att hon själv öppnat sin första lucka i HP kalendern. Ingefära har aldrig varit någon favorit hos mig och inte ens i teformat smakade det bättre. Nummer två fänkål och kardemumma var heller ingen höjdare så blir intressant att se vad de kommande påsarna har att bjuda på. Av tjugofyra borde ju något falla på läppen kan man tycka. 
 
Blev en halvtimme på löpbandet och långprommis med hundis medan Lilltjejen gymnasticerade innan Christers förberedda wraps med färdigköpt pulled pork som Johan rekommenderat. Det var riktigt gott! Terminsavslutningarna för Lilltjejens aktiviteter börjar hopa sig i kalendern nu så det är fullt upp fram till jul. Till gymnastiken ska de ha två inbakade flätor som går ihop till en och jag kan ju knappt ens göra en vanlig! Dessutom ska de ha svarta tights och färgglatt upptill, "men ska inte behöva gå och köpa". Nehej, hur ska en morsa utan sociala kontakter göra då hade de tänkt?
 
Började lyssna på Sveriges Radios julkalender under frukosten, riktigt mysigt! Avsnitten är bara drygt nio minuter så funkade jättebra. 
Det är fredag, nära nollstrecket ute och helgen står för dörren med orkesterrepetition och teater, julbord och träningsmatcher. Men först mötesmaraton!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0