Vältajmat!

(null)

Detta år bokade jag två månader i förväg och borde kanske ha köpt en lott samtidigt. Bytte däcken i onsdags och dagen efter kom regn och frost. Och medan jag körde nedvarvningen i Majorna på lördagsförmiddagen ser jag från min upphöjda plats vänd mot fönstren hur snön faller där utanför! Lycka!
Termometern dallrar kring nollstrecket men det ligger ännu kvar någotsånär. Ännu lite till har kommit under natten så gick ut och njöt en timme medan det ljusnade.

Efter Majorna körde jag till Nordstan för att lämna in Airpodsen på service då den ena har lagt av. Passade på att beta av julklapparna tillsammans med resten av göteborgarna och Black Friday som är lika med Black weekend. Det var banne mig år sedan jag shoppade i centrum och förutom människomassan är det ju rätt fint med sitt vatten och sina gränder.
Det var banne mig nästan mörkt igen då jag var hemma och kånkade mina inköp från bilen, duktigt trött, mycket fattigare men sjukt nöjd. 

Det blev en form av julklapp till mig själv också  från Löplabbet. Ville sukta lite över löparskor med dubbar då morgonrundan efter den blöta och kalla natten innan snön var förrädisk. 
Säljaren rekommenderade faktiskt att istället för dyra dubbskor testa lösa dubbar som man skruvar in i vanliga skor, typ ett par gamla. Jag har ju kvar mina som jag brukar ha då jag promenerar vilket blev perfekt.
(null)
Så nu blir det spännande att se både hur det känns och går. Det måste dock vara vinterföre annars slits de tydligen bort rätt snabbt.

Första advent idag och till dagens pass var det välfyllt så julstressen har ännu inte börjat locka bort deltagarna. Om två veckor är det release och vi fick kiten idag så det blir mera pluggande av koreografi än kinesiska fram tills dess.
Gjorde en sats brända mandlar innan jag åkte då jag var så himla sugen. När de är så där varma och nygjorda, så jäkla gott! Fick behärska mig för att inte knapra i mig allihop på en gång.
Till veckan ska det bli kallare och därför prognos som säger snö. Hoppashoppashoppashoppas!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0