Minusgrader

(null)
Veckan har bjudit på minusgrader, ända ned till tvåsiffrigt faktiskt och ens ömkliga lekamen huttrar ovant. Föredrar ändå det alla gånger framför det horisontella regn som dominerade ett tag.  
Att promenera runt Hills golfbanas ytterkanter tog sin lilla tid och resulterade i värkande knä men uppfriskat sinne och kex-lunch under efterföljande möte. Gjorde en lite annorlunda retrospective med teamen som resulterade i att jag nu ska testa "train-a-long" med dem, dvs jag ska köra ett halvtimmes träningspass i Teams!
Vi kom också fram till att prova "Cook-a-long" alternativt "Bake-a-lång" vilket också kommer bli intressant! De ber om och behöver sociala aktiviteter efter alla månader av hemmaarbete så Scrum mastern får pressa sin fantasi ordentligt. De är så desperata att de är villiga att testa vad som helst.

Lilltjejen ville möblera om i sitt rum varpå jag snabbt kunde konstatera vart alla hårsnoddar tagit vägen. Morsan fick känna sig självständig genom att flytta alla möbler och plocka fram borrmaskinen, köpa vattenpass och montera upp vägghylla. Stolt förälder och nöjd avkomma!

Testat ännu ett nytt spel, Fossils som hade ett rätt kul upplägg, men Lilltjejfn tröttnar ju fort på att vänta medan vi gör våra drag. Christer är ju inte den snabbaste heller...
(null)

Kalaset ja, vi beslöt att bjuda enbart klasskompisar med motiveringen att barnen inte ska träffa utomstående. Hon fick välja oberoende om hon bjudits av dem, halva klassen till antalet. Vi körde Laserdome som hon önskat och bokade så de fick spela själva, det vill säga inga andra delade spelet med dem. Svettiga och förhoppningsvis nöjda!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0