Läkare

Fick ju en sista-minutentid hos läkare för att diskutera mina symptom. Tydligen tas bara pricktest när man har tydliga misstankar om specifika allergener. Eftersom jag varken ändrat kost eller något här hemma hade hon inte mycket konstruktivt att komma med. Dessutom det faktum att symptomen ger med sig efter ett tag gick emot det faktum att de borde hålla i sig om det faktiskt är något i hemmiljön jag reagerar på. Då jag haft katt hela livet trodde hon inte jag utvecklat allergi mot dem. Till slut gick hon ändå med på att ta ett blodprov för att se på några allergener så som katt, kvalster och mögel. 
Jag fick också kortison utskrivet i form av nässprej. Den gick av någon anledning inget vidare att dra in i morgonens totaltäta näsborre...
 
Nu tvättar jag kuddar och täcken bara för att det knappast skadar, inväntar testsvar och tänker mera medvetet på vad som kan utlösa mina symptom.
 
Fick ett samtal från en annan läkare gällande mitt lämnade blodprov hos blodgivningscentralen. Mitt blodvärde har återhämtat sig men järndepåerna fortfarande låga. Ferritinvärdet de kikar på låg på sex, när normalt värde för en blodgivare ska vara trettio, med nedre gräns på tretton. Jag får helt enkelt börja knapra de jämrans järntabletterna igen och tidigast lämna nytt prov i april. Blöh!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0