Sommarvärme

(null)
Bror håller mig sällskap i arbetsrummet på det sätt som katter gör - sovande. Fine Bror!
 
Tyckte ortopeden var grundlig och vi lämnade Ortho center med tre övningar att göra varje dag till nästa veckas uppföljning. Hon var inne på ligamenten så inte springa eller hoppa, till Lilltjejens stora sorg. Ingen fotbollsträning, ingen gymnastik eller studsmatta, men försöker ta det en bit i taget, fram till nästa onsdag med övningarna och se hur det utvecklar sig.
Handlat åt en av mina Hemmahjältar och ibland får man luska lite kring vad de kan vilja ha. "Fast honung till bra pris" säger inte mig så mycket som aldrig köper sådan. Ibland kan det bli upp till fyra telefonsamtal i affären då något är slut eller oklart. Nu börjar de skönja vaccinationerna vid horisonten och längtar vilket man kan förstå. 
 
(null)
 
(null)
 
Det fina vädret håller i sig med över 25 grader på vår soliga uteplats. Morötterna och salladen är nu planterad och redo och Plutt bidrar med gödsel... lär inte bara vara hon som bidrar.
Med det fina vädret passade det med premiär för grillmiddag där jag testade att göra smashed potatoes för första gången, rackarns vad gott!
 
Andra dagen för Lilltjejens fotövningar och det kinkas och protesteras redan. Hon surar för att hon inte kan vara med på skolans idrott, gymnastiken och fotbollen och vägrar därför helt kontraproduktivt att göra övningarna. Investerade i en stunds resonemang, initialt  kryddat med en bit ilska innan de till slut genomfördes med trumpen min. Får se hur det går idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0