Första året

(null)
Min Lilltjej är kinkig med maten så utbudet är begränsat. Emellanåt kommer dock idéer som Broccolisoppa så då fick det såklart bli det och riktigt gott var det dessutom.
Kortskrivning till fröknar och chokladbullerullning till fotbollsklubbens kioskförsäljning vid helgens cup. Jag har sällan något emot att hjälpa till och tycker dessutom om att baka. Men när det förväntas och tas för givet blir jag obstinat. Nu tilldelades man dessutom ett pass i kiosken där man ska le glatt och praktisera sina obefintliga huvudräkningsförmågor. Jag förstår att många föreningar är beroende av frivilliga insatser och ekonomiskt bistånd. Jag kan baka extra sorter och betala avgifter för att slippa smila i en kiosk eller sälja lotter och kakor. Att jag som barn inte ens klarade av att sälja jultidningar till närmsta grannarna och den oviljan långt ifrån minskat säger kanske en del.
I vilket fall blev det tre satser glutenfria och tre vanliga i ett försök att uppväga mitt samvete för den icke existerande entusiasmen inför mitt öde som kioskförsäljare.

Trevligare aktiviteter var Lilltjejens skolavslutning där regnet faktiskt höll sig undan. Min underbara fantastiska unge - som gick till sin avslutning med gräslöksblommor i håret. De var jättefina i alla fall och ännu finare på henne, med lökdoft och allt.
(null)
 
Hon har varit hos farmor och farfar och sover där inatt för att bli kvar imorgon så att jag kan jobba. Vädret klarnade upp till strålande vackert så vad gör man då? Snörar på sig löparskorna och tuggar sig igenom tio kilometer såklart! Skitnöjd och knappt några känningar i knäna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0