Knökat

(null)
Står och storbölar medan jag river morötter och halloumiost till det som ska bli middag. Lyssnar på Tommy Ivarssons sommar- och vinterprat och låter hjärtat gå sönder ett antal gånger. Ibland undrar jag varför man utsätter sig för den oro och risk för smärta som att vara förälder innebär. Bara tanken på att något skulle hända Lilltjejen, sjukdom, olycka eller någon av alla de former av ondska som förekommer överallt är outhärdlig och något jag aldrig förmår att fullfölja. Att se sitt barn lida, att inte kunna göra något för att lindra eller förhindra.
Sms:en från min nyblivna åttaåring kommer ännu frekvent men nyhetens behag lär lägga sig snart.

Fick ett grymt pass i Majorna med hög stämning och alltid lika fin feedback efteråt. Att höra att de enbart vill gå på mina pass är sådan glädje och egoboost. 
Christer deltar i en flippertävling i helgen så jag kan fokusera på projekt rensa. Till fotograferingen kunde man ju bara flytta runt grejerna som inte passade in och skrubben var knökafull. För en visning funkar ju inte riktigt den metoden så nu är förråden fyllda till bristningsgränsen och lägenheten så blåst som den bara kan bli. Skrubben ser plötsligt väldigt stor ut och katterna undrar förvirrat vart deras klösträd tagit vägen. Måste få plats med kattlådorna i förrådet också men vet inte riktigt hur det ska gå till! Gråbröderna får vara ute under visningen men Plutten får vara med och presentera lägenheten. Fast hon lär nog hålla sig undan så gott det går.
Medan jag röjer får jag syn på ett nytt inslag i bokhyllan!
(null)
Fine Bror!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0