Hemma igen

Så var förhoppningsvis sista visningen gjord och man har kunnat flytta hem igen, kånka upp sina personliga pinaler ur förråd och gömmor och återställa någorlunda ordning. Dock lät jag faktiskt mycket vara kvar i förrådet. Det är så skönt med det avskalade jag nu har och våndas istället åt allt bröt i förrådet som jag kommer att måsta konfrontera inom rimlig framtid. Det är visserligen en fördel med att flytta... Men får jag inte sålt så slipper jag, eller ja, kan skjuta på det.
(null)
Fick med Margaretha på en riktig höjdarbild, så häftig dam som varit med mig länge. I sann post-nyårsanda var det extra många nya deltagare i söndags så får se om man kan lyckas combat-frälsa några!
Studiedag idag så jobbade hemifrån. Inget konstigt alls att ladda en Gyllene kvick under tiden, haha!
Doftar pepparkaka i hela lägenheten av satsen vi gjorde strax innan visningen. Hann aldrig baka innan jul och har för egen del ätit ovanligt lite sådana denna säsong. Doft av bakning kanske säljer in ett potentiellt hem bättre och katterna hade tydligen vara varit ett positivt inslag hos spekulanterna. Inga allergiker eller rädda personer som tur var.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0