Typ död

(null)
Två klunsar och en fjärt, lilla Syster är en plutt i jämförelse men bröderna vågar sällan försöka nalla ur hennes skål. Dagens prestation för den välfyllda salen var inte den bästa precis men rösten höll och kroppen typ någotsånär. Kände dock att den snorfyllda hjärnan inte riktigt var med och hade sämre koll på koreografin än förra veckan. Kanske inte så smart att köra men har så jäkla svårt att låta bli! Får se hur det går imorgon.

I övrigt en strålande vacker höstdag där vi tog en sväng till Sisjön. Väldigt många fler hade tänkt samma sak men vi hittade en egen klippa för lite varm choklad och mys.
(null)
Väldigt skönt att bara ligga och känna den krispiga luften och varma solen mot ansiktet och fånga upp brottstycken av de förbipasserandes samtal. Högt och lågt, från motsträviga småbarn som bannades av sin förälder till tyska vad-de-nu-kunde-prata-om, till banklånefunderingar och kvällsplaner. Sedan blev det lite stressigt att hinna till FlipKidz där morsan med urskuldande min fick låta sin avkomma slinka in under uppvärmningen.
(null)
Nu ska denna snoriga ynkedom vänta in tvättmaskinen innan hon stupar i säng. Två heldagars utbildning börjar jag veckan med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0