Löka

(null)
Övre: Hörlurar och öronsnäckor och alla försjunkna i sina respektive låtar inför helgens sista presentation. 
Nedre: Klara! Vi är från och med nu Advanced instructors, wooooh! Fullproppad hjärna och till slut riktigt nöjd med den investering som denna helg var. Nu blir det till att omvandla allt detta till mina klasser och en sak mina deltagare troligtvis lär märka är att jag kommer att bli - tystare. Jupps, precis som jag vetat hela tiden så kan och bör jag rensa i mitt prat. Tänk vad mycket energi jag kommer att kunna använda till annat, teknik till exempel! Att filmas är deprimerande men nyttigt och jag blev faktiskt riktigt nedslagen när jag såg gårdagens prestation. Antingen ger jag upp och pensionerar mig eller så får jag se till att kunna prestera bättre. Med tanke på hur roligt det faktiskt är att vara instruktör får jag helt sonika ta tag i det och se till att bli bättre.
Igår hade jag låt sex, capoeiralåten och när en i gruppen sade efteråt: "Nu fattar jag hur den ska gå till!" så svider självkritiken inte riktigt lika illa. 
Förkylningen kändes mycket bättre idag, helgens aktiviteter svettade ut den, höhö. Men nja, visst kändes det lite vanskligt att köra en sådan här tredagarsträning men jag höll ju igen rejält och fördelen är väl att kroppen nog inte är fullt lika död som de övrigas. Jäklar vad en del presterade, från låt till låt då de som deltagare egentligen inte ens behövde men ändå körde max - imponerande.
En fick problem med knät, Robert med höften, Sandra med ryggen och en annan med fotleden. Combaten blir precis som vilken annan träning vad man gör den till och om man vill så blir den jäkligt tuff för kroppen. 
Nu väntar en vecka med fem pass så det är bara till att börja köra in sina lärdomar med en gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0