GoT

(null)
Massa combat, galen torsdagsfika med tårtparad av Alexander (den med chili var intressant) och ännu mer Game of Thrones med Christer. Vi lyckades nog plöja drygt tre säsonger genom att nyttja varje kväll efter träning och middag samt hela helgen. Jisses.
Förkylningen är så gott som över nu, äntligen! En del snor och hosta visserligen, framför allt efteråt men energin är tillbaka vilket är skönt! Ändå känns det ganska bra med en lugnare kommande vecka för är onekligen ganska trött på att hosta upp lungorna så kanske kan bli av med sista resten då.

Stötte ihop med en instruktörskollega i vårt omklädningsrum efteråt som resulterade i att vi pratade över en timme och en bokad massagetid. Imponerades så av hur hon liksom mig gått igenom en separation med ett barn men till skillnad från mig inte alls haft de ekonomiska förutsättningarna. Att ha som mål att inte behöva gå till Stadsmissionen, att bosätta sig i ett ruckel ute i skogen med nyckfull tillgång till vatten till att våga säga upp sig från sitt jobb och starta eget som massör och personlig tränare. Nu bor hon i samma område som mig och har nyligen skaffat egen mottagning. Tycker det är så häftigt och modigt gjort. 
Jag har länge velat gå till en massör, var längesedan nu och hon har helt ok pris tycker jag. Jag föredrar ju manliga massörer som kan ta i mera men hon sålde in sig så bra att jag blev nyfiken. 
Första snön kom igår och temperaturen har hållit sig kring noll hela helgen. Ska bli varmare till veckan igen men dags att boka däckbyte. Hoppas kylan och isen håller sig borta över Allhelgonahelgen när jag och Lilltjejen kör upp till Stockholm. Bus eller godis med kusinerna ska bli roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0