Mörkt

För första gången på flera månader slog jag på digitalboxen och såg på en "vanlig" tv-sändning. Lyxfällan får en alltid att känna sig synnerligen vuxen och förnuftig medan nyheterna på Aktuellt bara påminde varför man slutat läsa nyheter. Kanske man borde hänga med i vad som händer i samhället och världen men det är ju mest bara elände och många gånger ständiga exempel på hur människans girighet, inskränkthet och maktbegär kommit till sin spets. Orkade inte ens kolla färdigt.
(null)
Blir gladare av Lisebergs gran som nu är tänd, min Lilltjej och den vackra skogsdunge jag villade mig fram till på min korta löprunda igår. Första på flera månader vilket kändes. Usch vad deprimerande att praktiskt taget börja från början.
Också deprimerande är Bror där något verkar ha hänt. Han mår uppenbarligen inte bra men påvisar ingen smärta när jag försökt klämma lite på honom. Han rör sig långsamt och undflyende på det sätt som kännetecknar ohälsa plus att hans glupande aptit bara tvärt försvunnit. Bokat tid hos veterinären imorgon och än en gång på kort tid förbereder vi oss på det värsta. Fattar inte hur det kunde komma så fort när han så sent som i söndags var som vanligt. Kanske han fått i sig något som fastnat, men då borde han kräkas? Stackars Bror.
Näe, det blev ett inlägg i moll, känner mig generellt lite nere av någon anledning. Till nyheternas intro sades något om den mörkaste november på lång tid. Kanske kan skylla på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0