Lättnad

(null)
Jag vet inte riktigt, men Bror ligger hos Lilltjejen och verkar tämligen nöjd. Veterinären ägnade knappa tio sekunder att klämma och känna för att gissa på troligt trauma, dvs att han ramlat eller skadat sig på något sätt och därför var mera rörlig i bakkroppen idag än jag noterade igår. Han har alltså mest troligt återhämtat sig något sedan vad-det-nu-var i måndags då han fräste och morrade åt oss medan han långsamt rörde sig till skyddade platser. Jag har svårt att föreställa mig vad han kan ha råkat ut för under måndagen då han varit hemma och kan inte erinra mig om jag släppte in honom på morgonen, dvs att han varit ute under natten och då råkat ut för något. 
I vilket fall fick han smärtstillande och visade bättre aptit när vi kom hem. Ska ge honom i fyra dagar och sedan se hur han mår. Veterinären tyckte i alla fall inte att jag skulle bekosta några större undersökningar i nuläget. Fine Bror, alltid så kelig och flitig knävärmare.
Fick nya jobbmobilen idag, iFån XR som till skillnad från sexan känns tung och gigantisk. Aktiverat och loggat in på alla femtioelva appar, bråkat med iTunes och återställt spellistor som av någon äpplig anledning försvunnit. Följde med ett sådant där plånboksfodral som omintetgör magnethållaren i bilen. Visst är det ett bra skydd för en fummelfia som jag men blir nog till att hitta ett vanligt skal - om fånen nu bara inte är för tung för magneten. Skulle inte förvåna mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0