Del två

(null)
Världens sötaste, min goaste och bästaste Lilltjej! Fredagsmys där morsan nu är lite trött i rösten efter att ha plöjt de tre sista kapitlen i "Harry Potter och Hemligheternas kammare", den andra i serien. Nu kan hon och pojkarna se på filmen nästa vecka, men hon ville se den med mig först så planen är klar för imorgon kväll! Det blev lite tårar och ångest av rädsla när de var på väg in i kammaren men hon bet ihop och ville veta hur det gick.

Det är knappt jag vågar skriva om det för då blir det liksom mera verkligt, men jag har budat på en ny lägenhet - och verkar ha slutat på högsta! Blir att kontakta banken på måndag och liksom bara köra igång maskineriet. Känns helt overkligt och väldigt läskigt rent ut sagt.
När jag budade och vann min nuvarande lägenhet befann jag mig på tjänsteresa i Indien, kanske än mera overkligt. Men då var det en lägenhet jag desperat behövde eftersom Johan hade hittat en i samma bostadsområde och hade flyttdagen klart. Jag ville ha en så nära som möjligt för Lilltjejens skull och hade turen att denna kom på marknaden.
Det hem jag nu verkar vara i begrepp att köpa är mitt egna val, inget jag alltså måste utan ett steg jag tar för att jag vill - och det är superläskigt! Har jag verkligen råd? Klarar jag verkligen att gå upp såpass i kostnaderna? Ingenting är ju definitivt förrän papper är skrivna men jag är onekligen nära!

Fick förresten veta att Kvibergs kyrkogård som jag snurrade runt på igår är norra Europas näst största, så inte konstigt jag tyckte den var exceptionell. Konstigt däremot att jag längtar till jag kan springa nästa gång, med tanke på hur tungt framför allt de första två kilometrarna går. Intranätet på jobbet meddelade att Volvo slutar sponsra Göteborgsvarvet så det blir ingen egen startgrupp eller gemensamma tröjor längre. Tycker det är rent ut sagt skittråkigt varav en stor del av upplevelsen nu försvinner. Jag får väl hitta på någon egen knäpp utstyrsel att lufsa runt i... Förslag någon?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0