Avklarat!

Det var onekligen rätt trevligt att sätta sig i bilen igår efter arbetsdagens slut. Den beställda blombuketten väntade på passagerarsidan och Christers kemtvättade jacka hängde där bak. Jag kanske kan betraktas som bakåtsträvare i vissa fall men detta skulle jag nog kunna anamma den dagen det erbjuds på riktigt med de tjänster jag nu kunnat prova samt de roliga och innovativa förslag ni kommenterat. De har tvätt i piloten men leveranstiden är ett dygn. Jag skulle önska tvätt som görs klar under dagen, morgonens träningskläder hade varit najs att ha rena och slippa tvätta när man kommer hem. Lite synd att jag har gratis biltvätt, annars hade jag testat biltvätten. 

(null)
Vid Tjolöholms julmarknad beställde jag en julstrumpa till Lilltjejen som nu är klar för leverans. Hon valde såklart sin favoritfärg, superfin! 
Efter ett mördande pass i Majorna betade jag av julklappsinköpen. Nästan så jag banne mig kan ha det avklarat nu och till och med slagit in rubbet - med tveksam hjälp av Syster. Hittade en klapp till mig själv också, tyckte den enkla ljusstaken var himla söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0