Snark

(null)
Två pass på raken gick över förväntan men så höll jag igen något på kvartalen. Funderade på att strunta i den då jag var så besviken på musiken. Glad att jag deltog ändå du Hanna levererade såpass att jag fick lite tillförsikt. Kollade bonuslåtarna dom hon tipsade om och lutar nog åt att jag kör på någon av dom. Ändå inte fullt så entusiastisk att instruera denna release och funderar faktiskt på att dra ned på någon klass. Så illa tycker jag det är.

Mera glädjande är snön som kom igår - som denna dag gjort sitt bästa för att förvandla till slask. Imorgon åker jag och Lilltjejen till Ulricehamns skicenter, tar alltså en ledig dag för lite utförsåkning. Ronja är superentusiastisk så ska bli roligt. Planen var först Alebacken på fredag men de hade visst tävlingar. Sedan fick hon ett roligt erbjudande att göra på fredag så vi kör imorgon istället. Hon är inte övertygad medan både jag och Johan tycker hon absolut ska ta chansen. Det är osäkerheten som får henne att tveka, men när hon väl vågar brukar det ju bli bra.

Börjat introduceras för mitt nya uppdrag och det känns rätt lovande. Finns att göra och förutsättningarna är klart annorlunda men känns klart mera greppbart än då jag började på CRM. Nåväl, har som sagt knappt hunnit få en insyn i det nya så återstår att se vad det kan bli. Känner mig duktigt trött av någon anledning. Blir en tidig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0