Packad

(null)
Morgonen jag skulle byta till sommardäck såg det ut så där ute. Även om sannolikheten var stor för återkommande töväder fann jag det säkrast att flytta tiden till efter Stockholm.
Nödgades att köpa frukost på jobbet en dag och utbudet är rätt skralt i Gamlestadskontorets café. Vad hette det nu igen, granola? Något av de där modeorden vad gäller nyttiga grejer eller något. Var sådär i den varianten i varje fall men fyllde sitt syfte i form av bukfylla. Min sista vecka för CRM har varit fulltecknad och har nog inte riktigt insett att jag efter påskledigheten ska vara på mitt nya uppdrag. Man vet vad man har men inte vad man får vilket alltid är lika läskigt spännande.
(null)
Vackert men kyligt introduceras vi för påsken med en sväng ut till vad jag har för mig hette Björlanda kile. Avslutat solskensdagen med god mat och överraskningsbio, dvs jag hade ingen aning om vilken film Christer bokat och vägrat uppge. "Ready player one" visade det sig som i 3D-format var visuellt väldigt underhållande. Har ju inte läst boken men helt ok film tyckte jag. 
Fyllt bilen inför den tidiga avfärden imorgon. Fattar inte hur det kan bli så mycket grejer för mindre än en vecka! Men har man en bil att lasta i så gör jag uppenbarligen det...!
Veckan efter hemkomst är det release och jag har knappt pluggat något. Som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0