Rusk

(null)
Så har vädret här på västkusten återgått till det mer normala i form av regn och blåst. Rena turen att det bara droppade lite på vägen från träningen.
Det exceptionellt varma vädret vi hade medför extra varmt i bilen - så varmt att gummit i sugkoppen till min mobilhållare smälte! Som synes till och med såpass att gummit också runnit!
För Sverige exceptionellt ja men knappast ett land på sydligare breddgrader varpå jag kontaktade tillverkaren iDeal of Sweden. Vad jag vet är de numera globala distributörer med vad man kan anta testade produkter för förväntade temperaturer. Killen i kundtjänsten  bekräftade att han kände till andra fall men inte i Sverige. I vilket fall ersattes jag med en ny som levererades idag. En rejäl omgång med aceton fick bukt med gummiresterna på rutan.

Releaseveckan tuffar på med Lindholmen idag där jag bara kunde konstatera att koreografin inte sitter ordentligt. Ny chans på Frölunda imorgon. Låt fem är verkligen lika jobbig som låt sex är tråkig. Återhämtning till trots funkar inte klämkäcka låtar för mig i combat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0