Både och

Visst har det varit skönt på ett sätt att haft det så lugnt på mitt nya uppdrag. Men tillfredsställelsen av luckorna i kalendern tampades med den rastlösa känslan att vilja göra rätt för sig och tillföra något mer. Chefen uppmuntrade att passa på och njuta och försökte hålla med för rätt vad det är vänder det. Och visst gjorde det. Två veckor med fullt upp och tid som rusar - och det känns otroligt tillfredsställande. Fått E2E-ansvar för ett komplext flöde där de inblandade skrattat när de fått höra min uppgift. Välmenande lyckönskningar utan försök att dölja medlidande fick mig snabbt att inse att jag än en gång halkat in på något utan att reflektera eller ens undersöka innan jag accepterade. Som vanligt. 
Många och långtgående problem var orsaken till ett behov att se över hela flödet och ju mer jag försöker förstå och reda ut, desto rörigare blir det. Ändå var det ganska lugnt, jag puttrade på och hade lite möten för att försöka lägga pusslet. 
Så kom nya incidenter och plötsligt blev dagarna mycket kortare. Men har lärt mig mer på dessa två veckor än jag gjort sedan jag hoppade på uppdraget. 

(null)
Masat mig ut två morgnar denna vecka. Värmen är ju tillbaka så det är vackra och sköna starter på dagen även om kroppen känns tung och seg. Blir korta vändor som ändock är bättre än inga alls. Om en vecka följer två med semester då jag har Lilltjejen. Fritids har stängt i fyra veckor och liksom ifjol tar jag och Johan två var.

Imorgon ska jag och min telning springa Water obstacle rush. Hoppas hon kommer tycka det är kul, det lär jag göra i alla fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0