All by myself

(null)
Jepp, lika tomt i VAK och min bil ser onekligen lite ensam ut där nere. Kalendern gapar lika tom och inboxen undrar vad som står på. Nyttigt att tänka tillbaka på hur det var för ett år sedan...

Och jepp igen till tillökningen i golfbagen! Då det ändå kommer bli en till slut fann jag det nu lika bra förr än senare, eller helt sonika så kunde jag inte hålla mig längre. Testade några stycken men landade på samma märke som mina övriga och matade en hink efteråt. Jag hade hoppats på att komma längre ändå faktiskt än de omkring 180 meter jag nu gjorde igår. Jag vill upp till två hundra! Det borde väl vara möjligt? Med ordentlig kläm på tekniken tycker jag allt. Får boka in en lektion vid tillfälle.

Solen steker och grill- och eldningsförbudet har utvidgats. Folk ringer länsstyrelser och är upprörda för att planerade grillfester påverkas och man skäms igen för att tillhöra människosläktet. Vad är det som är så svårt? Varför har så många så svårt att visa respekt och se utanför sin egna sfär? 
Hoppas också många rökare tar tillfället i akt och lägger ned sitt elände. Kan inte fatta att rökning inte är på utdöende och förbjudet på allmänna utrymmen. Ska du förgifta dig själv, gör det i ditt eget hem eller i avsedda utrymmen för likasinnade. Har man barn är det snudd på barnmisshandel att tvinga dem leva i sådana förhållanden. Ser och känner de inte själva hur fel det är? Att bara se en förälder putta en barnvagn med cigarett i mungipan skriker bara fel, fel, fel. Att inte visa respekt för sina medmänniskor gällande sin spridning av den giftiga röken men inte ens för sina barn, fy sjutton!
Jag är hungrig, uppenbarligen behöver jag lunch nu...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0