Igår var förra året

(null)
Jahopp, så var det nästa år, 2018 att vänja sig vid att skriva. Förra året hängde jag på spa i Varberg och detta år blev det Borås där Christian bjöd in till flippertävling a la nyårsfest. Jag introducerades till flipper av Christer och hade utan att ha testat den initiala åsikten att det verkade rätt fånigt. Så fick jag möjlighet att prova och fann det motvilligt underhållande. Frustrerande, men underhållande. Lämnar det irriterad, för att komma tillbaka för att försöka igen - och igen. Inte kunde jag ana att det var så mycket mer än att bara hålla den där jämrans kulan igång!
Fick med mig Robert som också fann det riktigt roligt, men han tillhörde dem som kört lite förut så fick nostalgikänningar till vissa spel. 
Christian hade fixat grymt god trerätters där framför allt soppan på jordärtskocka medförde att jag nästan inte orkade huvud- och efterrätt! 
Det är inte många tjejer som spelar men en familj var där med sina fyra(!) barn varav minstingen var sju månader. Jag var ju inte riktigt mottaglig under Ronjas bebisperiod men nu kände jag hur jag bara ville bära omkring på deras lillis. Supermysigt! Fördelen är ju med låneknodd att man lämnar tillbaka så fort det blir kinkigt. 
Tävlingen gick skrutt, föga förvånande med tanke på att jag har i praktiken noll träning. Men det var helt klart min nivå av tillställning. Ville man sitta och hänga och tjöta så kunde man och ville man inte var det bara att spela. Han har en imponerande mängd flipperspel Christian, omkring åttio aktiva men också andra arkadspel. Ordet mancave räcker inte. Manmansion snarare!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0