Nykomlingar

(null)
Då innebandyskolan var inställd passade vi på att hänga på låset till Universeum för att maxa tiden innan FlipKidz. Hon gillar verkligen att vara där, inte för akvariet eller regnskogen utan bygghörnan och aktivitetsdelen. Först var jag enda föräldern bland de stora klossarna men efter ett tag konkurrerade vi vuxna om byggmaterialet för maffigaste bygget. Japp, det är Lilltjejen som sitter bekvämt tillbakalutad där längst in. Vi fick nog till det bäst skulle jag helt opartiskt anslå, hehe! 
Den lilla butiken de har i lekdelen på bottenvåningen gillar hon också skarpt och röran är alltid total bland "varorna". Jag finner det löjligt tillfredsställande att sortera dem på hyllorna - för att sedan gnissla tänder när andra glin kommer och helt obekymrat rör till det igen. Ja, som barn gillade jag att hjälpa pappa sortera alla orderpapper. Vem tycker inte om att skapa ordning liksom?

Efter jul har det som sagt blivit väldigt lugnt på jobbfronten, men denna vecka har börjat väldans intensiv. Har nu också fått veta vem som ersätter mig vilket inte blir någon från offshore-teamet som jag trodde. Men tror det blir jättebra då Anders varit länge inom CRM. Vi kör igång överlämningen med en gång, ingen tid att förlora.

Nedersta bilden visar ett antal nykomlingar i mitt kök. Alexander hade varit och handlat med Tarun på den indiska butiken han kände till. Så nu har jag det jag behöver för att försöka mig på egg curry! Snabbmakaronerna och fiskbullarna blängde misstänksamt på de främmande elementen. Tarun hade slängt in mald koriander också! För min skull skippade de den när vi var där men han hävdar att det inte alls smakar som den färska. Pöh! Den där påsen lär förbli oöppnad!
De skar ned en halv av den tre centimeter stora gröna chilin i den variant jag fick - och det blev nästan gör starkt för mig. Och nu hade de köpt en hel näve med dessa gröna små farligheter! Tydligen går de bra att frysa.

Nya releasen har kommit, den där jag och Robert var med vid inspelningen i Amsterdam. Väl där var det svårt att höra musiken men uppfattade den som rätt tråkig. Nuvarande releasen var ju en positiv överraskning med riktigt bra låtar med det där trycket och tyngden jag gillar. Också deltagarna tyckte att de var bättre än de senaste releaserna. När jag lyssnar igenom kommande musiken blir jag så jäkla besviken. Koreografin är ok men funderar allvarligt på om jag ens vill instruera denna, hur jag ska kunna uppbringa den energi och det engagemang som förväntas. Så oerhört tråkigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0