Tre igen

(null)
Är det inför-jul-aktiviteter som renderade något färre på golvet denna dag? Kul att ha fått in några nya som uttrycker hur roligt de tycker det är - och jobbigt! "Sett fram emot det hela veckan!" Var en kommentar och då är man ju bara nöjd som instruktör!

(null)
Min lägenhet ska ju ut på marknaden så snart som möjligt. Till veckan kommer en stylist som ska se vad som kan göras för att åstadkomma inbjudande bilder till fotograferingen. Inredning är ju inte direkt något jag bryr mig nämnvärt om och känner väl ungefär som för matlagning. Tycker om att avnjuta men föga att åstadkomna. Kan nog också kallas lathet! Stylisten hade gråtit om hon vetat att de enligt mig jättefina affischerna från Skogsvårdsstyrelsen som jag nu förutseende tagit ned, nålats upp med vanliga häftnålar från Lilltjejens anslagstavla. Det är ju inte för inte som Nina alltid var så snäll och sydde gardiner till mina olika hem genom åren.
I vilket fall har ingen av mina katter någonsin varit på vare sig gardiner eller tapeter med sina klor - förutom Lilla Grå. Av någon anledning hittade hon tre ställen på väggen i vardagsrummet som hon satte klorna i. Det hann inte bli mycket men så kom Syster och tyckte de uppfläkta remsorna var skojiga och undertecknad fick barrikadera med soffkuddar igen.
Mäklaren trodde stylisten skulle be om kosmetisk åtgärd så trots att jag aldrig tapetserat och än mindre spacklat blir detta ett spännande projekt. Jag är insiktsfull nog att skippa tapetsering och gå på målning istället. Frågan är bara hur mycket jag ska satsa på. Med tre väggar i samma färg borde alla tre målas, men kanske det räcker med bara de två där skadorna är? Den tredje där bokhyllor och tv är åtskiljs av det höga smala fönstret i hörnet. Hm. 
Apropå Syster så är hon nu tillbaka efter en vecka hos Johan och co. Bonusbröderna vill gärna ha katt men då de misstänkte allergi ville de testa med Syster. Så hon fick följa med Lilltjejen förra söndagen och kom nu också således med hem. Så nu är kissarna tre igen och ordningen återställd. Tydligen gick det bra så får se om mitt frö om kattungar från Syster kan slå rot hos de vuxna där borta!
När jag kom dit för att hämta langades Syster från famn till famn med de fyra benen hängande och tålmodig min. Misstänker att hon finner det ganska lugnt och skönt att vara hemma igen, hehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0