Minus

(null)
Imorgon avslutas piloten och jag kommer nog främst att sakna parkeringen. Fast visst var det onekligen trevligt att sätta sig i bilen vid dagens slut och finna sin beställda yoghurt intill. Fick med en banan också så vet inte om det var en bug, eller blandade ihop, missuppfattade eller var extra generösa.
I vilket fall försvann den trevliga känslan och ersattes av panik när jag kom fram till Frölundas anläggning tjugo minuter innan mitt pass ska börja och upptäcker att jag glömt träningsväskan på jobbet. Det blev således att shoppa av utbudet vi har på klubben och ett avlönat pass som ger minus på kontoutdraget. Kan ju bara vara tacksam att vi säljer kläder. Som tur var hade jag ett par gamla träningsskor liggande i mitt fack just för denna typ av nödsituation. 
Blev inget bra pass alls då jag aldrig riktigt fick fokus och känslan. En form av tur igen att det var relativt tunt med deltagare.

(null)
Bakade en hög oformliga grisar som inte blev snygga men smakade ypperligt. Sååå himla goda de är!
Träningstoppen jag nödgades köpa hade sådana där inlägg och jag fattar inte varför. Varför vill någon ge sken av större bröst när man tränar? Va? Har jag missat något? Blir man starkare? Snabbare? Förklaring tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0