Tja, typ

Ronja hittar partipropaganda i brevlådan. På vägen till fotbollscupen undrar hon vad det är och jag förklarar hur de olika partierna vill framstå som de bästa att styra vårt land. Vad tycker hon är viktigast för de som ska styra?
"-Att de som kommer till vårt land ska känna sig välkomna och så."
"-Varför tror du de vill komma hit?" Undrar jag, förundrad att hon verkar ha snappat upp flyktingfrågan - i någon form.
"-Ja, de vill kanske se sig omkring i vårt land litegrann?"
Det skulle man kanske kunna säga.
"-Vad mer är viktigt för dom att tänka på då?"
"-Att vi ska vara rädda om naturen och inte skräpa ner." Tja, det är ju en bra början!
(null)
Är vansinnigt trött idag, på det där sättet att kroppen bara skriker "sova" och knoppen är nästintill bortkopplad. Lämnade blod igår och ett värde på 117 är inte alltför illa tror jag men finner ingen annan orsak. Gränsen är 125 för att lämna men då mitt värde var såpass bra förra gången kollades det inte innan tappningen denna gång. 
I vilket fall som sagt helt off idag under Lilltjejens sista fotbollsmatch för Balltorp. Släpade mig runt på Universeum innan jag fann stillasittande på bio som en bra idé. Jack Londons Varghunden har jag ju läst ett oräkneligt antal gånger och undrade lite hur de skulle få ihop den ganska brutala historien för den väldigt unga biopubliken. Många avkommor i salongen var helt klart för unga och också Lilltjejen förstod inte allt alla gånger. Hon gillade den i varje fall.
(null)
(null)
Världens snällaste Bror låter sig bäras runt nästan hur dom helst. Beter sig nästan som en Ragdoll då benen bara dinglar när hon kånkar runt på honom. Han verkar inte helnöjd av behandlingen men accepterar det, liksom Brorsan och Lilla Grå. De hade aldrig accepterat ett sådant handhavande av mig men Lilltjejen går bra så helt klart förstår de på något sätt att hon är ett barn. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0