Kasst igen

(null)
Andungarna kan nu inte ha lång tid kvar tills det är dags att lämna boet. Helt oförtrutet spatserade de över puttområdet på det självklara vis de brukar göra vare sig det är en större bilväg eller villaträdgård.
Dagens golfrunda gick inte mycket bättre och hade inte ens blåsten att skylla på. Drivern och jag som fick så fin början tillsammans verkar nu kommit på kant. Slog bort ännu en hög bollar och nollade tre banor. Gav upp efter hål femton - men hade ändå legat kvar på mitt handikapp om jag registrerat. Konstigt.

Fick avreagera mig på mitt pass så nu skönt trött vid Lilltjejens fotända. Gråkatterna ligger som de brukar hos mig, alla tre tätt intill henne så hon inte kan röra en fena. 
Valpropagandan har verkligen tagit fart nu med partiernas valaffischer överallt. Alla säger samma förväntade saker med mera jämlikhet, bättre skola, vård och välfärd. Vad ska de annars säga? SD kör också lyktstolpsmetoden, där det sätts en affisch på varje lyktstolpe längs en väg. En fick ett överraskat skratt att komma ut där på Pepparedsleden och min väg till Frölunda. "Heja Jimmie!" Det var rätt otippat som partislogan måste jag säga.

(null)
Somnade till slut. Dags att vrida tillbaka dygnet nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0