Typ fem

(null)
Fyra krumma ben har monterats. Skulle kunna säga att jag gjort fem eftersom jag fick riva upp det fjärde när jag vid sista maskan insåg att jag gjort fel i början...
Ett mäck att montera men nu är de på plats i alla fall.
När jag ätit min middagsportion gick jag ut i solen med virkningen, uppmanad av Lilltjejen. Hon som äter långsammast i världen satt kvar. Hon kommer ut då och då och ser varven läggas på varandra. Efter en stund går jag in och kikar hur det går för henne. Då står hon och fyller matlådor av det som blivit kvar i kastrullerna - det som jag tänkt göra när hon var klar! Hon beordrar mig att fortsätta virka. Hon diskar den tunga stekpannan och grytan, torkar dom och ställer in i skåpet. Jag har inte kollat det faktiska resultatet men det känns ganska oviktigt. Min underbara Lilltjej!
Ett litet brejk för att spela Just Dance tillsammans innan hon vill kolla film medan jag fortsätter virka. Hon vill så gärna att den blir klar denna vecka men så upptäcker hag att jag saknar en färg jag trodde mig ha i förrådet. På grund av föreningens städdag imorgon hinner jag knappast åka och köpa, och på söndag har de stängt. Kanske kan ursäkta mig den stunden imorgon.

Min parkeringsgranne ringde och frågade vad jag hade för registreringsnummer. Jag hade tydligen ställt mig på deras plats! Oops. De hade antagit att det var jag och ställt sig på min plats, men jag är nästan säker på att jag ställde mig intill min vänstra granne så jag är lur på att han ställt sig på min och så svängde jag automatiskt upp bredvid. Eller så var jag helt enkelt virrpanna som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0