Hemma

(null)
Så har vi lämnat östsidan och landat hemma i väst igen. Det har varit en mysig vecka och tiden gick fort! Älskar vägsträckningen längs Vättern vilkens utsikt alltid gör mig glad. På vägen upp var den höljd i dimma men idag, perfekt! 
Tog den sista dagen inne i huvudstaden där fötterna värkte som besatt efter Nordiska- följt av Vasamuseet. Hade siktet inställt på Vasa men när Lilltjejen såg Nordiskas fantastiska byggnad ville hon dit vilket var ett lyckodrag. De hade flera riktigt bra aktiviteter för barn där vi bland annat hittade flera gömda ägg och uppnådde titel av Tidsdetektiver då vi löste vem som stulit den gyllene marsipanen. Ledtrådarna förde oss kors och tvärs genom museet vilket gav goda möjligheter att också bese utställningarna. Flera timmar senare kunde vi fascineras av Vasaskeppet och som Lilltjejen sade upprepade gånger: "Jag kan knappt tro att det är verkligt!"
(null)

(null)
Vi sov sista natten mitt i stan och jag är så nöjd att jag vågade mig på att köra både till museerna och hotellet. En heldag bara jag och min Lilltjej blev en jättefin avslutning på vårt påsklov! Vårt rum hade en liten fönstersmyg som hon snabbt flyttade in i, med utsikt mot Oskarsteatern. Såg att det fanns tillgängliga biljetter till en föreställning men Lilltjejen hade nog behövt något år till för större behållning så hoppade det. 
Väskor uppackade, handlat, tvättat bilen och tvättmaskinen går. En lite hostig Lilltjej sitter intill och kollar på film, senare kväll då ingen simskola väntar imorgon bitti. Har själv så gott som tillfrisknat från min förkylning som jag lägligt nog fick i Stockholm. De medhavda löpargrejerna blev liggande synd nog men bättre att vara frisk nu inför nästa releasevecka. Från noll träning på över en vecka till sex combatpass på en annan. Med tanke på hur mycket mindre jag tycker om denna release finns risk att jag kommer finna det rätt tröligt... Men om inte annat får jag nöta in koreografin ordentligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0