Helg

(null)
Introducerades inte bara för ny rätt utan också nya gröna grejer. Jag och Alexander antecknade för brinnande livet till Tarun och Monikas muntra överseende. Blir att komplettera de exotiska invånarna i skafferiet!

Johan tipsade om Lego Boost för Lilltjejen och när jag läste lite om det kunde jag bara inte låta bli. Verkar ju såå kul, och har nästan svårt att vänta tills hon kommer hit! De ville ta barnen till The Reef över Valborgshelgen så vi byter på tisdag istället. Därför lämpligt med golfkursen som har sina första två dagar imorgon och tisdag.
Middag och överraskningsbio i form av perfekt carpaccio och risotto och Avengers - Infinity war som var riktigt, riktigt bra. Jag älskar ju den typen av filmer så perfekt kväll!
(null)

Tuggade också igenom min första mil på ett bra tag, otroligt skönt! Varvet är ju inte långt borta nu och förberedelserna har ju varit än sämre än förra året. När jag nu inte har kilometrarna i benen är jag mest orolig för just dom. Konditionsmässigt överlever jag nog men benen lär inte hålla, framför allt knäna. Blir att sista-minuten-härda så gott det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0