Pluggar

Gästspelat för ett sött litet gäng i Landvetter, undsatt Frölundianerna ännu en gång och semmelladdade inför en stackare i Amhult. Fick till ett bra pass på bandet idag. Kände av knät till och från men tuggade på utan större problem. När jag sedan sjukt nöjd skulle kliva av kunde jag knappt böja benet. Ont! Otroligt att smärtan kunde komna så direkt.


Nya releasen ska nötas in. Sjukt missnöjd med musiken. De har gradvis de senaste releaserna bytt stil till en jag inte alls gillar, saknar driv och det tryck man behöver för den där extra energin. Styrkeinslagen verkar också bli kvar vilket jag inte heller gillar. Jag har kanske kört så många år nu att jag fastnat i "det var bättre förr"... Skulle vara så himla tråkigt om jag förlorade glädjen för combaten, för vad sjutton skulle jag då göra för att få mina endorfiner? 


Alex hade farligt gott bidrag till dagens fika. Rabarberfyllda! Jag åt två...

En rätt galen jobbvecka snart slut. Självklart bara för att jag är acting har vi en långvarig P1:a. Men imorgon är det fredag, alltid något. Dags att försöka fokusera på koreografin på tv:n nu, dvs somna på tre sekunder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0