Veckoslut

Arbetsveckan bestod av ett rackarns flängande mellan Gamlestan, Eklanda och Torslanda. Stängde in mig i ett individuellt rum som avslutning. Förstår mig inte riktigt på alla flyttar som pågår mellan hus och landskap som inte känns kostnadseffektivt över huvudtaget. 

Nåväl, fick jättefin bild av Tomas från Idas student och man fick lite ljuva minnen från sin egen där man stod i höskrindan och skanderade "T3As" förträfflighet upp och ned längs Uddmansgatan. Sommarjobb i Svenljunga väntade och därefter universitetet i Umeå. Ack minnen!

Förutom jobb bjöd början av juni också på god mat och naturligtvis träning. Inte ett enda löpsteg men likväl sju combatpass varav två idag. Vikarierat och teamat, kul! Gråkatterna har knappt sett röken av mig så passar på när jag väl är hemma. Trångt i knäet och kloss intill i sängen.



Lilltjejen hade dansavslutning igår, supergulligt! Roligt också att se de olika stilarna, från irländsk folkdans till street och balett med riktiga tåspetsskor, ajaj! Hon bytte ju från Funky Kidz till City Dansstudio och den känns lite mer, kan man säga seriös! Det är - dans och inte bara hopp och skutt. Jätteduktiga barn och ungdomar!


Trodde jag dragit ihop min beskärda del av Ikea-möbler men behövde mer förvaringsutrymme i Lilltjejens rum. Blev riktigt bra.

Fick också veckohandlingen gjord, sent på kvällen. Det är rätt gött att flanera omkring i de nästan tomma gångarna. Sammanfattningsvis en helt ok vecka trots det tråkiga vädret. Det gör liksom inte så mycket när man ändå befinner sig hela dagarna på jobb respektive gym. Vid sol och värme blir det nästan stress - nu måste man ju ut! Och apropå stress är det en vecka till release och jag kan bara en enda låt. Grejt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0