Awesome!

Vet inte riktigt vad jag haft för mig inatt men vaknade med blåmärke i ögat... Ser läskigare ut än det är. 

Av någon anledning har jag lättare att fråga killar om de vill vara med på mina svett-selfies. Kanske också för att tjejer i allmänhet brukar vara kinkigare med att rödsvettiga ställa upp på bild.
I omklädningsrummet tidigare i veckan kommer en tjej in från gymmet, uppenbarligen färdigtränad. Går raka vägen fram till sitt skåp och sliter fram sin väska och duschar på sig parfym. Därefter kommer ögonfransböjare och mascara. När jag går är puderpenseln eller vad det nu heter i full gång över kinderna. Träningskläderna ännu på och inte en droppe svett. Jag vet ju ingenting men blir ändå lite ledsen. Känner hon sig nödgad att fixa till sig så för transportsträckan hem? Skulle hon ut på stan eller på fest eller något hade hon väl duschat där och då? I dessa fall vill jag nästan demonstrativt se än "naturligare" ut när jag lämnar gymmet. Det är ju det som är grejen, att endorfin-stinn med skön bastu och dusch i ryggen känna sig så fullkomligt awesome att man inte behöver kosmetika. Man mår så bra att man känner sig snyggast i världen!

Semestermode har börjat infinna sig på jobbet, och även om jag har två, tre(?) veckor kvar så smittar det. I vilket fall rätt skönt att det glesnat med möten...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0