Veckoslut

Lilltjejen gjorde supersöt teckning på dagis men stavningen av mitt namn brukar faktiskt sitta! Nåväl, lustigt att hon illustrerat sig själv som en bebis.


Innebandyskola, simskola och generell Ronja-fokus i vanlig ordning. Idag kom Anna-Karin och Marcus vid lunch och de leker så himla bra ihop. Kul att hon också har en killkompis!
Sedan stannade de medan jag körde med mina Frölundianer där en av mina Partille-stammisar var med. Extra kul! Koreografin satt denna gång i alla fall. Heh.

En fullspäckad vecka väntar och vill dessutom ta igen den träning som jag känner har tappats på sistone. Förberedelser inför Sälen dessutom då vi åker på söndag. Blir både spännande och roligt och Lilltjejen ser verkligen fram emot det. Dock upptäckte jag när jag i samband med överlämningen fick hennes snowracer, att den kommer att måsta åka på taket. Tycker det sett så roligt ut med andra bilar som kört med den så och fick genast idén att fästa ett mjukdjur uppå! Får se om något av Ronjas avlagda är stor och passande nog, hahaha!

Fått betat igenom en del av inboxen och ska förpassa mig i säng. Ska extra tidigt till jobbet imorgon för att hugga plats i nyrenoverade landskapet. Det är djungelns lag i våra överbefolkade kontor...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0