Tisdagstrött

Den lilla snö vi fick har regnat bort och snålblåsten viner utanför fönstren. Ligger halvt utslagen och väntar på tvättmaskinen. Testade något nytt idag, audition för Strong Together, NWs stora träningskonvent på Svenska mässan i mars. Jag har aldrig ens varit på ett träningskonvent, eller räknas de kvartaler som gick på Fitnessfestivalen? 

I vilket fall är det ju inte så otippat träning som det handlar om och massor av pass presenteras i alla möjliga koncept. Audition gällde möjlighet att få instruera eller teama till dessa pass. Uttagningar görs förutom u Götet också i Stockholm och Malmö.
Vi var ett gäng på Backaplan och det kördes Body Attack, Cardio Step, Grit, Crosschallenge, Tabata, Body Pump, Sprint, Cykel och såklart Body Combat. Vi var helt klart flest! De som inte körde sin audition var deltagare som peppade och även om det var max en låt per person blev det ju rätt många. Pust! De som kör Body Attack måste verkligen ha grym kondis!
Orkade faktiskt inte stanna längre än drygt två timmar. Hade en ambition att jobba under kvällen men är helt sonika för trött och omotiverad. Om det rackarns tvätten kunde bli klar någon gång så man fick krypa ned under täcket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0