Slut

Placerat mig i fåtöljen och Bror har draperat sig över mitt knä. Huvudet värker trots ansenligt vätskeintag. Jag är verkligen i otroligt dålig form när jag är så här färdig efter två timmar combat.

Blev stressig morgon för att få ihop spellistan med Sandras sent levererade låtval men blev riktigt bra till slut. Hon deklarerade också innan vi körde igång att jag framgent kommer att dela denna lördagsklass med henne! Jupp, varannan vecka svettas jag i Majorna på obestämd tid.
Hade gärna haft en varannan-klass under veckan också men ingen annan svarade på min förfrågan att dela. Fördelen är i och för sig möjligheten att kunna gå och inspireras på andras klasser, vilket jag inte alls hann förut. Det är nyttigt och man påminns av hur viktig instruktören än för både teknik och inspiration. Man är ju själv inte perfekt över huvudtaget, men att bevittna en instruktör vars teknik är så man skäms å dennas vägnar, och hittar på egna koreografiska krumsprång är enbart frustrerande - framför allt när man ser deltagarna, såklart ta efter. 

Hade en lös tanke att dra ut på något dansgolv ikväll men med detta huvud går det verkligen bort. Nöjd att jag ändå geggade ihop palt till (väldigt) sen lunch. Nomnom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0