Skönt trött i kroppen

Njäe, aldrig förstått mig på de där proteindrinkarna - eller varför en vanlig motionär skulle behöva proteintillskott över huvudtaget. Det sörplas drinkar och gnagas på sega bars av folk som om de bestigit ett genomsnittligt berg. 

Undertecknad är sugen på något men utbudet är signerat med just protein alternativt koffein. Blä. Fick blandat till mig en halv mugg som räckte för att överleva en  oinspirerad veckohandling på Maxi Almedal. Hamnade där då jag ryckte in och vikarierade för Chris. 
På Söderleden efter tunneln tjockade trafiken till sig för att stanna helt vid Tynneredsrondellen. Ser frustrerat brandbilarna komma ned och stänga av körfälten och jag kan bara konstatera att jag inte kommer att hinna till passet i tid. Det är fullbokat, så himla frustrerande!
Jag ringer anläggningen och vi kan bara konstatera att det inte är mycket att göra. Har ju ingen aning hur länge det kommer vara avstängt. Kan jag köra det jag eventuellt hinner? Medan vi diskuterar ser jag att det börjar röra på sig. En bil har tappat sitt båtsläp med tillhörande båt och ingen olycka verkar ha skett i alla fall.
Ber tjejen förbereda salen med headset och informera deltagarna.
Reglerade lugnt och försiktigt gasen med min nätta högerfot för att sedan storma in i salen endast några minuter försenad. Tjoho! Inget drömscenario precis för att hitta fokus men gick riktigt bra ändå.

Med nya jobbresursen på plats vid min sida hela dagen har fokus varit där. Följdaktligen har jag ägnat kvällen åt att hämta ikapp mailen. Lär ju bli på det sättet nu framgent. Rätt trött faktiskt, dags för sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0