Packad och typ klar

Rackarns vilket tryck det var på deltagarna i Majorna idag. Premiär för mig och min varannan-vecka-combat där ute. Lite smånervöst då det är ett troget gäng som följt Sandra under en herrans massa år. Var det någon som grymtade så höll de det för sig själva för jag fick bara en massa härlig feedback och positiva kommentarer både före och efter. SÅ roligt!

Det är en sak att puscha fram verbal respons under passet men när de kommer spontant utan uppmaning är det för mig i varje fall ett rätt gott betyg.

Belönade mig själv efteråt med lunchfrossa på Rosegarden inne på 421 innan lite komplettering inför Sälen. Kombinerade det med en välgörande insats i form av en extra kasse med blöjor och bindor.

Lönehelgen till ära köpte jag en riktig skidjacka plus vinterskor. Min trotjänare från 1997, inköpt på Peak Performance i Umeå får till slut läggas åt sidan när det kommer till skidåkning i alla fall.

Med baksätet fullt av två barn har jag försökt hålla nere packningen. Det är ju faktiskt bara fyra dagar. Både våra, Anna-Karins och Marcus grejer ska in i bagaget. Hämtar Lilltjejen hos Johan imorgon bitti och så åker vi direkt och hämtar dom i Nödinge för fortsatt färd norrut. Blir roligt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Trevlig resa! :-)

2017-01-29 @ 07:09:58
Postat av: Linda

Tack! 😊

2017-01-29 @ 22:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0