Nattat

Blir alltid lika glad när Lilltjejen ber mig läsa vid nattningen, och extra mysigt när hon också somnar till det. Hon gillar den där "Elefanten som så gärna ville somna". Den är väldigt annorlunda skriven med just syftet att lugna och få lyssnaren att somna. Just det knepiga skrivsättet fick mig att tvivla på intresset från Lilltjejen, men hon gillar och väljer den ofta för mig att läsa.


Hon fick följa med en kompis hem efter dagis så morsan passade på att träna. En timme och dryga milen på bandet kändes grymt bra, framför allt när motivationen tröt. Så nöjd att jag ändå drog ihop timmen trots håll och knäkänning sista biten.

Hade "end year review" med Nicklas idag. Som vanligt framhåller jag hur jag värdesätter den öppna och raka kommunikation vi har, att jag känner sådant förtroende att våga tycka och säga som jag vill. Detta kanske inte alltid är vad många anser är "korrekt" bemötande från anställd till chef, men jag är ju värdelös på att både ljuga och hymla. Sitta och hålla igen eller säga förväntade klyschor skulle genomskådas direkt. Så känns det i varje fall så bemödar mig inte ens. 
Har i och för sig alltid haft turen att ha bra chefer med vad jag uppfattat öppen och respektfull kommunikation så vet egentligen inte hur jag skulle hantera en riktigt dålig sådan. 

Blev duktigt trött själv nu känner jag. Lång dag, bra dag. Blir sängen så fort tvättmaskinen är klar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0