Mitt i veckan

 
Fick besöka ÅF-huset idag. Eller ja, annexet till den i varje fall dit Capgemini nu flyttat. Mycket fräscht såklart och smidig parkering. Kom på mig själv att le när jag igår morse tryckte på gaspedalen för för att glida in i trafikflödet på Söderleden. Jag har sagt det så många gånger och jag är kanske knäpp men jag tycker det är så häftigt! Flödet av människor som från sina respektive hem strömmar till de stora lederna och ut till sina arbetsplatser. 
Generellt är det väldigt mycket på jobbet nu med många incidenter och aktiviteter som pågår. Näsan är inte över ytan men till skillnad från i våras lyckas jag hålla stressen ganska väl stången. Än så länge i varje fall. Men visst känns det till viss del otillfredsställande att inte kunna göra sitt jobb ordentligt utan mera dutta omkring på alla bollar som flyger. Så är läget just nu och det är bara att försöka acceptera och hantera efter bästa förmåga. När Kjell är mer på banan och den ytterligare resursen vi nu intervjuar är på plats ser jag fram emot en mer balanserad arbetsbelastning. Att intervjua tänkbara resurser tycker jag är riktigt svårt. Jag menar, hur lätt är det att få ett beständigt intryck vid en intervju? Man försöker ställa de rätta frågorna men på något sätt känns det som att de alla bara kan ge de förväntade svaren. Jag vet ju själv hur det var att sitta där på andra sidan och ordbajsa. 
 
Fått till en del träning i varje fall vilket känns bra. Både löpning och combat men höger knä är lite kinkigt så känner mig duktig med vilodag idag. Passade på att fixa takräcken inför Sälen, hittade på Blocket så nu kan jag avnjuta extra vindbrus när jag kör.
En rolig grej är att Anna-Karin och Marcus följer med! Vi träffade ju dom i söndags och när hon berättade om var hon befann sig i sina behandlingar fann jag att tajmingen verkade lovande och frågade om de ville med. Kort varsel men det gick bra, jätteroligt att Lilltjejen får med en kompis som hon dessutom kommer så himla bra överens med! På söndag åker vi och det känns nästan lite overkligt faktiskt! Äntligen snö!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0