Linda lycklig!

Han fick några att dra på smilbanden på vår väg norrut. Kul att kunna bjuda på det! 
 
Resan gick jättebra med mycket padda och lite bus där bak. Norr om Torsby kom snön och Linda kände lyckan pirra genom hela kroppen. Som vanligt fashinerades jag av lämmeltågen vi mötte på väg söderut och lämmeltågen vi själva slog följe med. Fick lämna hatthyllan hos Anna-Karin då jag lyckades ta upp typ hela det "vanliga" lastutrymmet med mina och Ronjas grejer.
 
Lunchen blev på Diner 45 intill vägen som liksom de flesta ställen längs vägen var fullt av folk. Mysigt retroställe med överraskande goda hamburgare. Nog bland den godaste jag ätit faktiskt. Vi hann knappt börja förrän Lilltjejen tappade sin första tand! Misstänkte att den skulle lossna under vår vistelse så tog som tur var med en peng att lägga i vattenglaset som nu står intill hennes säng. 
 
Stugan, eller snarare lägenheten är jättefin med fyra sovrum och två badrum. Jättefräscht och backen intill knuten. Har ju aldrig varit här i Hundfjället förut så blir intressant att utforska lite mer i dagsljus. Otroligt smidig incheckning med drive-in och skiduthyrningen trettio meter från stugan liksom backen. Verkligen kanon!
 
Efter middagen gick jag ut för att plocka ned barnens bobar från taket. Det snöade rejält och jag kom på mig själv att dra i spännbanden med ett stort leende på läpparna. All snö, riktig vinter gör mig så glad!
 
Fick mail med besked om träningskonventet Strong Together. Jag var ju på uttagning för två veckor sedan och fick nu veta att jag ska få skugga! Att instruera hade nog varit lite magstarkt för mig så att bara få vara med på scenen och köra med ett gäng blir grymt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0