Januarisöndag

Jag hoppas Lilltjejen blir lika fysiskt aktiv som jag, i vilken form det än må bli. Jag ser enbart fördelar så länge det inte går överstyr. Men med tanke på vad både jag och Johan anser på den fronten tror jag inte det ska bli några större problem. Frågan är bara vilken form som Lilltjejen kommer att fastna för.

Innebandyterminen drog igång idag och hon var enda tjejen. Tycker det är toppen att hon inte reflekterade över det och var med jättebra hela passet.

Vid mitt pass var det i vanlig ordning extra mycket folk efter nyår. Koreografin satt riktigt bra och kroppen hängde med. Några av mina stammisar trodde jag hade en allergisk reaktion eller något och syftade på mina igensvullna ögon. Vänsterögat är knappt halvöppet och stör synfältet. Två tydliga bulor i ögonlocket och på högra har det visserligen blivit bättre men ser ut att vara en ny på gång. Jisses säger jag bara.

En fulltecknad dag också denna med våra respektive träningar och däremellan klämde vi in en bio med filmen "Sing". Helt ok med bra musik.

Imorgon kommer dom sagt nye "killen" som jag ska ta hand om. Kommer bli en utmaning att lämna över så strukturerat som möjligt. Jag menar, hur förklarar man något som man knappt har en susning om själv? Han kommer verkligen att undra vad jag hållit på med senaste året - och vad han själv råkat in i...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0