Nattning pågår

Kanske inte den mest lämpliga musiken när man sitter i bilkö från jobbet. Eller så är det kanske just vad det är. Erinrar mig kompisens lilla stroboskop som kopplades in i mitt rum, persiennerna som drogs ned och så dansade vi gärnet, Mattias, Magnus, Peder och jag. Grannen berättade för mamma om "det vilda festandet" som hade försiggått och blev vansinnig. Är det inte bättre ur föräldrasynpunkt att i alla fall veta var avkomman håller hus? Fast antagligen var det mest att det "såg illa ut" inför grannskapet som gjorde henne upprörd.


Hämtar Lilltjejen som gjort en present till mig, gullungen! Uppdatering av garderoben stod på agendan och att shoppa kläder är inget som står på hennes favoritlista. Sådan mor sådan dotter. Jag går bland klädställningar och försöker uppbringa lite entusiasm hos min avkomma för än den ena tröjan och den andra byxan. Har lyckats få ok på några plagg men min snabbväxande unge behöver mer, vilket jag påpekar.
"Men jag vill inte ha mer!"
Note to self att påpeka detta om tio år: Mamsen som erbjuder, ja mer eller mindre tvingar henne att välja mer kläder för morsan att betala men får till svar att hon inte vill!
Nu är det betydligt roligare att köpa Lego. Då hon fullgjort sin "uppgiftslista" som innefattat bland annat tömning av kattlåda och rumstädning ett antal gånger var utdelningen en valfri byggsats i rimlig prisklass. Så nu har hennes tämligen omfångsrika samling utökats ytterligare. Tycker det är bra roligare att hon föredrar Lego framför Barbie, som kompisen har dille på. Det har ju jag dessutom också en behållning utav.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Här köps oftast kläderna utan Iddes medverkan. Jag lämnar tillbaka det som inte passar. Köpte gympaskor förra veckan med henne, det gick bra. Plus lite träningskläder (bara för att det fanns där) men ett par leggings hittade vi å sen var det nog. ;-)

2017-08-30 @ 20:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0