God fredag

Introversionen var något jag och Anna-Karin delade. Stötte på en av de illustrativa exemplen hon skickade vid ett tillfälle. Tycker den är klockren!


Nyduschad kurat upp mig i fåtöljen, en hjärnavslappningsbok (vilket betyder att jag läst den femton gånger redan) väntar, mörk choklad intill och tända ljus när det nu är mörkt på utsidan. Det är fredag och första arbetsveckan avklarad. I vanlig Ronja-fri anda har det tränats - varje dag tills äntligen, igår semestersegheten övervunnits. Vikarierat en combat på Odinsgatan och tog en spontan middag med WAS-Robert, en kollega som bor i närheten. Så social så jag efteråt var slut i både kropp och knopp. Men det var gott!

Vad som föranlett min ytterligare behagliga mys-stämning nu är dryga milen denna kväll. Som sagt, kroppen är tillbaka och det är såå skönt! Försökte hitta en väg till Sisjön på södra sidan av Söderleden men hamnade över en äng, som tur var relativt nyslagen, vackert huserande massa gäss, rådjur och harar. Fick bröta genom diverse vegetabilier och korsa ett vattendike med tvivelaktiga invånare för att komma ut till industriområdets välsignade asfalt. 

Perfekt löparväder och igen tacksam för tejpen som höll ihop mina knän.
Nu blir det bok. Ska nog komplettera med lite chips också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0