Typ

Jupp, åkte på feber och elände jag med lagom till hemkomsten. Däckad igår med den sedvanliga värken överallt som omintetgör möjligheten att ligga stilla. Man hör sig själv stöna och ser armarna vifta planlöst i luften samtidigt som man rullar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Man får bortse från idiotin och köra all in vad gäller lindring.

Några Ipren senare kunde jag inta lite pizza som Johan och Lilltjejen var snälla och levererade. 
Idag är jag ungefär lika stark som en kattunge och tycker evinnerligt synd om mig själv. Halsen är ett sår och hostan drar rakblad därigenom. Någonsin hört något så eländigt?
Inte konstigt Lilltjejen knappt petat i sin mat i Sholm när man själv pulat i sig lite yoghurt och kvarts pizza. Hon var varje fall vid gott mod hela resan men slocknade en stund på vägen hem. Hon är van långfärdsåkare nu, inga problem över huvudtaget.

Förkylningar till trots blev det ändå en tur till  Övre sjön (?) med ett par grannar. Kallt som sjutton men mysigt ändå. Kastade lite utan att få annat än bottennapp, grillade lite och fick premiärsmaka Krabbelurer(?) som Nina fixat. Riktigt mumsiga!

Blev också en lite sväng samt bio, Baby bossen i MoS.

Tror man var lite saknad av de grå ändå. De klättrar omkring och försöker lägga sig uppå eller kloss intill trots mina värklindrande rörelser. Det är ju ganska mysigt ändå att ha dom knökande på sig.

Kopplade in min mini-konsol också men orkade inte spela mycket. Besviken på att endast en kontroll följde med liksom att sladdarna var otroligt korta. Dessutom tycker jag att kontrollen svarar dåligt. Får koppla in min riktiga gammel-konsol och jämföra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0