Aprilsöndag

Några av mina tidiga stammisar. Tyckte det såg lite roligt ut där de satt med sina mobiler. Hur fick vi väntetiden att gå innan dessa fanns?

Får nog påstå att koreografin sitter nu men jag får verkligen påminna mig själv att puscha deltagarna extra genom de låtar där musiken inte hjälper till för fem öre.
En kvinna testade passet för första gången. Premiärdeltagarna ser antingen jätteglada eller jätteallvarliga ut, med självdistans skrattande åt sig själva och sin kamp att hänga med eller strängt fokuserade på detsamma. Denna tillhörde de glada och efteråt kom hon fram och gav mig gav en ny form av feedback:
"-Du är så VACKER när du står där framme, och det ser så vackert ut när du rör dig!"
Lite glad blir man ofrånkomligen, men så mycket för sina försök att vara hård och cool fightinginspirerande ledare, haha!
Fast min stil är ju i och för sig mest att vara glad med positivt puschande. Men visst skriker och gapar jag en del också... 

Påskveckan står för dörren och Mölndslsrondellen ståtade med ett tjusigt ägg! Tycker det är så roligt hur den verkligen underhålls inför varje högtid. Tomte och klappar till jul, pumpor till Halloween och så jätteägg till påsk.

Fick äntligen tummen ur och besökte Droppen efter lördagens pass. Belönade mig med lite shopping efteråt. Bland annat nya skor våren till ära. Lilla Grå skulle påpassligt inspektera när jag dokumenterade.

Kortvecka för påsk som sagt. Drar till huvudstaden på onsdag. Blir det fint väder blir det visst grillning vid någon sjö där man tydligen kan fiska! Får fixa grejerna som inte använts på flera år och ett spö som Lilltjejen kan använda. Kan bli kul!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0