Soffhörnet

Alltså, jag vet inte om de gör det varje gång de hör någon komma från parkeringen, men det är rätt mysigt när de kommer och möter en! Känner mig som galna kattkvinnan när de sedan vänder och gör mig sällskap resten av vägen - ibland så nära att man nästan snubblar över dem!

Idag fick jag mailet som proklamerade att leasingtiden för Volvon går ut. Visste ju att det var på gång men trodde de skulle förvarna lite tidigare. Senast sjunde november ska gamla bilen in, så tills dess måste jag hitta ny! Gick direkt in på webbsidan, väl medveten om hur få R-bilar som funnits sista tiden. Har ju velat lite kring V60 eller V40. V60 känns lite stort för mig och Lilltjejen men sannerligen är det större bagaget praktiskt och mycket välanvänt. Dock har det varit högt tryck på dom och nästintill omöjligt att hinna hugga. Kollegor har burit med sig privata laptops på jobbet för att kunna hålla koll på eventuella nysläpp.
På sidan fanns endast tre V40 CC och jag ringde säljaren direkt. Troligtvis skulle inga fler R-bilar komma i år så plötsligt var valet enkelt. Medan vi pratade hann en försvinna, så nu blir det alltså en V40 Cross Country D3. Happ.

Tillbringade större delen av förmiddagen i olika telefonmöten så bosatte mig i ett singelbås. Blev en riktigt bra dag totalt sett. Påminner mig ibland om tiden för bara några månader sedan. Den enorma skillnad jag nu känner på jobbet. Hur frustration och uppgivenhet ersatts av ambition och drivkraft, otroligt skönt! Vet inte riktigt vad som hände där efter sommaren men uppenbarligen föll mycket på plats. Efter månader av bara kaos och overload behövde jag visst en semester med flyttstök för att processa allt. Hela våren var verkligen bara för mycket - på flera plan. Så nära att kasta in handduken flera gånger, sade mig inte se mig själv på detta uppdrag inom ett år. Men ja, som man tragglade "det löser sig alltid" visade sig stämma - ännu en gång.

Sent omsider kom jag på att jag skulle stå för torsdagsfikat imorgon. Som tur var hade jag planerat glutenfria chokladbollar vilket ju är rätt snabbt fixat.

Ja, de kanske blev lite större än jag brukar rulla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0