Soffan

 

Filmen var riktigt mysig och uppskattades av både mor och dotter. Roligt att i filmens början se många små händer sträckas fram mot 3D-effekterna!

Filmtemat fortsatte sedan till kvällen i soffan innan hyfsad läggning då det var tidig uppstigning nästa dag.
Då var det nämligen dags att prova innebandyskola.

Johan har ju "spelat" mycket med henne så vid förslaget var hon väldigt positiv att testa. Drygt tjugo pojkar och två tjejer. Tre med Lilltjejen. Men hon tyckte det var roligt och ville återkomma så får se om det håller i sig. Morsan blev i varje fall väldigt sugen på att själv spela igen!
Jobb-outfits gånger två. Kände mig väldigt businessklädd men ändå en stil jag börjar känna mig allt mer bekväm i. Tänk hur fjärran det kändes för bara något år sedan. Nu känner jag mig nästan tråkig i jeans och gympaskor, vem kunde tro det? På samma sätt som jag fann kavaj eller kostym fånigt och överdrivet på manfolket tycker jag nu det är snyggt - i varje fall på de som passar i det. Med fyrtio år fyllda kanske det kan anses vara på tiden att klä sig i annat än gympaskor och tjocktröja på jobbet? Men å andra sidan kanske det bara handlar om någon sorts omvänd fyrtioårskris - att klä sig som tant och inte tonåring...


Känns ännu konstigt att inte behöva stressa hem till barn och familj. Att bara ha katterna som väntar. Några nya deltagare i Partille och tillsammans med stammisarna bjöd jag lite extra på mig själv, fokuserade på att de skulle få en rolig träningsupplevelse trots den utmaning combat kan vara första gången. Det blev riktigt kul med mycket positiv feedback efteråt. Nu kör jag ju bara varannan vecka där så får se om de kommer tillbaka om två.


Kommentarer
Postat av: Mo(n)ster

Jisses så lik Ronja är dig när du var liten ! Översta kortet, längst till vänster.
Så tufft med innebandyskola.
Du ser verkligen jobbsnygg ut - skönt att du börjar komma ifatt tantigheten, så man inte behöver vara ensam !

2016-10-20 @ 22:33:23
Postat av: Linda till MONSTER

Haha, ja ibland kan tom jag tycka hon är lite lik mig v ilket är mysigt :)
Ehm, tack - tror jag!
Kram tanten!

2016-10-21 @ 19:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0