Sängen

Fyra timmars workshop på eftermiddagen. Arkitektuella frågor som gav mig möjlighet att förstå mitt egna system lite bättre. Notera lite då jag kanske hängde med till sextio procent av teknikpratet. Och SÅ upphetsande är det inte med integrationer utan fick trycka i mig en hel påse Tutti-Frutti för att hålla mig hyfsat vaken.

Hämtade födelsedagsförsändelsen från Lillstrumpan tillika syster, och se vad som bland annat låg däri! Minns den så väl och när jag fick den som barn. Fick följa med Nina till Ica Grahns och handla. Ett förtroendeuppdrag för henne kan jag tänka med stränga order att bara köpa det som beordrats. Jag tjatade mig till denna seriebok och blev så glad när hon gick med på det. Satt sedan på bron i solen tillsammans med Jenny och hörde mamma och/eller pappa skälla på min stackars snälla syster. Hörde inte om vad men gissade att det hade med min bok att göra. Kort därefter kom pappa ut och när han passerade mig luggade han mig hårt vid örat. Ingen av oss sade något men jag förstod. Det var mitt straff för att ha tjatat mig till viljes och skämdes hemskt. Sade inte ens förlåt till min snälla syster och vi pratade inte heller om det, för så gjorde man inte i vår familj. Men det är väl aldrig för sent?

Förlåt älskade storasyster för att du straffades för din snällhet. Och tack för att jag nu fick albumet - igen!
Kramar lillasyster-yster


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis i efterskott 😃
Jag har kommit över det nu 😉
Kommer faktiskt inte ihåg att jag blev utskälld, men att du blev dragen i örat och att jag tyckte det var orättvist eftersom det var jag som tillåtit dig köpa tidningen.
//Storstrumpan

2016-10-28 @ 07:53:24
Postat av: Systeryster

Tack! Och tack, det var skönt att höra 😝

2016-10-29 @ 08:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0