Maj


Det blev mycket lek med kompisar för Lilltjejen denna vecka. Man kan ju inte annat än tycka det är rätt roligt när dagiskompisarna frågar om hon får följa med hem och leka. I fredags var det både Fabian och Alva som ville leka. Fabian och Lilltjejen brukar tydligen pussas titt som tätt...jojo. Och vanlig hederlig tafatt har ersatts av "pussjage"! Själv fick man sin första puss i mellanstadiet.

Hittade högen med kvitton från Indien. En intressant aspekt var vakterna vid nästan varenda butik som tog hand om ens shoppingpåsar när man gick in. Sedan var det att kvittera ut när man var klar och hade man köpt något skulle kvittot visas upp och stämplas. Nitiska butiksbiträden också som jag har så svårt för. Till slut lärde man sig koppla bort att ha en skugga tre steg bakom hela tiden vart man än gick i affären. 
Till skillnad från svenska köpcentrum är de indiska mer barnvänliga. Det fanns rena aktivitetsområden med spelhallar och "äventyr" att gå in och uppleva.
Och så gick man ut och såg barn sova på trottoaren...

Känns tjockt i halsen så hoppas eventuella förkylningar svettades bort idag. Heh. Väldigt mycket folk idag vilket var otippat med tanke på dagens fina väder. Riktigt kul men också intressant hur så välfylld sal kan vara så mycket tystare än när jag kör med sex pers i Partille. Likväl många positiva kommentarer efteråt från både nya och veteraner.

Johan har börjat packa så smått. Köparnas tidsfrist eller vad man nu kallar det gick ut i torsdags så nu är huset definitivt sålt. Skönt! De får tillträde elfte juli. Johan får tillgång till sin  lägenhet 27:e juni och jag förste juli till min. Otroligt vältajmat! 
Vi gick igenom det mesta av bohaget i fredags utan några besvär eller oenigheter. Också väldigt, väldigt skönt. Mycket återstår förstås men känns just nu som det faller på plats. Att man har boendet klart och huset sålt är förstås en stor aspekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0