Innan dagens möten

Hm, man är ju inte sitt vanliga smidiga och snabbfotade jag precis. Just det är ju en av anledningarna till att jag har svårt för denna typ av skor. Men lite avundsjukt har jag sneglat på de som stegar fram på varianter som om de aldrig gjort annat - för rätt sort är ju rätt snyggt.
Och trots att det inte är ovanligt på detta bygge känner jag mig nästan uppklädd. Skor med klack har förenats med speciella tillfällen, hittills bröllop och julfester. Är en vanesak antar jag, men känslomässigt hade jag nästan lika väl kunnat gå med håret uppsatt i värsta svinryggen och känt mig som en påfågel.
Bara för att Lillstrumpan var så snygg i sina liknande skor vill lilla syster-yster vara likadan! Hennes North Face-jacka? Vill ha!
 
Tisdag efter påsk alltså och kalendern är fylld med möten. Så många man ofta ifrågasatt syftet, lämnat utan att ha kommit någonstans. Oändliga powerpoints, beslut som ingen vågar fatta, beslut som ingen kan enas kring, beslut som behövs men ytterligare möten behövs för att komma fram till vem, hur och vad som ska beslutas. Möten för mötenas skull.
Fick denna av Anna i norr vilket många på detta bygge verkar tillämpa...!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygg Storstrumpa ! Oh la la 👍🏼

2016-03-30 @ 08:10:17
Postat av: Anonym

Syster-yster menar jag såklart 😉

2016-03-30 @ 08:11:06
Postat av: Syster-Yster

Haha, tack Lillstrumpan! 😊

2016-04-01 @ 05:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0